top of page
Buscar
  • Foto del escritorGrup Sabater Nuri

Estalvia en la teva factura de la llum.

Des de Grup Sabater Nuri us posem a l’abast tot un seguit de consells molt senzills per tal d’estalviar en calefacció. Pren nota!


Primer consell: És important controlar la temperatura de la teva llar. De dia la calefacció pot estar entre 19 o 21ºC. De nit, en canvi, entre 15 i 17ºC. Sabíeu que cada grau més suposa augmentar la despesa en calefacció un 7%?

Segon consell: Baixa el termòstat quan no hi siguis a casa a una temperatura de 15ºC. Això et permet un estalvi energètic d’entre un 8 i un 13%.

Tercer consell: No cobreixis els radiadors de la vostra llar. Fer servir els radiadors com a suport per deixar-hi una samarreta o un pantaló és un dels errors que més cometem. Hem de deixar els radiadors lliures perquè siguin més eficients i l’escalfor es distribueixi millor.

Quart consell: Tingues en compte que l’aïllament de la llar és molt important per estalviar energia i reduir el cost de la nostra factura. Comprova que la teva llar disposa de sistemes d’aïllament adequats que no deixin entrar el fred.

Cinquè consell: Aprofita les hores de sol per descórrer les cortines i apujar les persianes. Els raigs que entren permetran que la casa no es refredi. En canvi, quan arribi la nit abaixa les persianes, ja que actuen com a barrera al fred i permeten que la calor generada no s’escapi.

Esperem que tots aquests consells us ajudin a estalviar en calefacció i a fer un consum més eficient.


50 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Grup Sabater Nuri té nova pàgina web on trobaràs tota la informació sobre la distribució de gasoil i les nostres benzineres Nuroil

bottom of page