top of page
Buscar
  • Foto del escritorGrup Sabater Nuri

Estalvia en la teva factura de la llum.

Des de Grup Sabater Nuri us posem a l’abast tot un seguit de consells molt senzills per tal d’estalviar en calefacció. Pren nota!


Primer consell: És important controlar la temperatura de la teva llar. De dia la calefacció pot estar entre 19 o 21ºC. De nit, en canvi, entre 15 i 17ºC. Sabíeu que cada grau més suposa augmentar la despesa en calefacció un 7%?

Segon consell: Baixa el termòstat quan no hi siguis a casa a una temperatura de 15ºC. Això et permet un estalvi energètic d’entre un 8 i un 13%.

Tercer consell: No cobreixis els radiadors de la vostra llar. Fer servir els radiadors com a suport per deixar-hi una samarreta o un pantaló és un dels errors que més cometem. Hem de deixar els radiadors lliures perquè siguin més eficients i l’escalfor es distribueixi millor.

Quart consell: Tingues en compte que l’aïllament de la llar és molt important per estalviar energia i reduir el cost de la nostra factura. Comprova que la teva llar disposa de sistemes d’aïllament adequats que no deixin entrar el fred.

Cinquè consell: Aprofita les hores de sol per descórrer les cortines i apujar les persianes. Els raigs que entren permetran que la casa no es refredi. En canvi, quan arribi la nit abaixa les persianes, ja que actuen com a barrera al fred i permeten que la calor generada no s’escapi.

Esperem que tots aquests consells us ajudin a estalviar en calefacció i a fer un consum més eficient.


55 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Tenim nova pàgina web!

Grup Sabater Nuri té nova pàgina web on trobaràs tota la informació sobre la distribució de gasoil i les nostres benzineres Nuroil

bottom of page